Priznanja Udruge informatičara KŽ za naše članove

Ovaj mjesec bogat je događanjima na kojima se odaju priznanja najboljim učenicima i njihovim uspjesima na državnim i međunarodnim natjecanjima. Tako je danas Udruga informatičara Karlovačke županije održala redovnu skupštinu na kojoj su nagrađeni najbolji informatičari naše županije.  Nagrade im je uručio predsjednik Udruge g. Željko Bračika koji je naglasio:

 Informatika nije dovoljno zastupljena, to već svi znaju. Problemi su tu kojekakvi, prvenstveno kadrovski. Da stavite informatiku u redovnu nastavu, u Hrvatskoj je potrebno najmanje 1.500 informatičara koji će voditi predmete. Kroz kurikularnu reformu se ide ka tome da informatika uđe u redovni program, nadam se da će to biti kroz godinu ili dvije, ali vidite što se sada događa oko toga.

Uz naše članove  Ivana Živčića i Tomislava Vranića kao pobjednike  državnog natjecanja iz Informatike za osnovne škole nagrade  su  dobili i srednjoškolci: Azra Tabaković te Filip Jakšić i Albert Gajšak.

Iznimno smo ponosni na naše dečke koji su osvjetlali ime naše Udruge i našeg Grada. Nadamo se da će i dalje nastaviti sa vrijednim radom te da će tako pomoći da ukažemo na iznimnu važnost posla koje obavlja naša udruga – Tehno OZ za boljitak građana Ozlja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)