Župan i predsjednik Gradskog vijeća čestitali najuspješnijima na državnim natjecanjima

Prenosimo vijest s Trend Radija i KA Portala:

Naši članovi Ivan i Tomislav danas su nazočili skupu u organizaciji karlovačkog župana Ivana Vučića koji je  ugostio najuspješnije učenike osvajače prvih, drugih i trećih mjesta na državnim natjecanjima, kao i njihove mentore. Radi se o 44 učenika i 29 mentora iz 14 osnovnih i srednjih škola na području Karlovačke županije.

Svi ste zaslužili poklone, ali mi toliko novca nemamo pa smo vas odlučili počastiti u Trgovačko-ugostiteljskoj školi. Ali, u proračunu za iduću godinu ugradit ćemo nagrade u materijalnom iznosu koje ćemo davati preko škola. Bit će simbolične, ali će dobro doći i vama i roditeljima. Čestitam djeci na uspjehu, mentorima i ravnateljima također, a mene držite za riječ što se tiče ovog materijalnog dijela, kazao je župan Ivan Vučić na današnjem prijemu za učenike osnovnih i srednjih škola koji su na državnim natjecanjima osvojili neko od prva tri mjesta te njihove mentore i ravnatelje škola.

trend

Njih 44 iz 15 škola zauzelo je neko od ta tri mjesta, a za natjecanja ih je pripremalo 29 mentora. Sjajni su u svim područjima – od hrvatskog jezika, biologije, informatike, ličenja, tokarenja, rada motornom pilom do glazbe i sporta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)