Elektroni nad Kupom 2022

Udruga Tehno OZ i RK Ozalj uspješno su održali još jedne „Elektrone nad Kupom“. Cilj današnjih radionica bio je prezentirati što to naši članovi vrijedno rade kroz cijelu godinu.

Naša prijatelji iz Radio kluba Ozalj predstavili su rad na različitim radio stanicama, tehniku postavljanja i izrade antena i amatersku radio-goniometriju.

Udruga Tehno Oz je danas imala 4 radionice u kojima smo za najmanje posjetitelje pripremili staze za programiranje BeeBot-a i mTiny robota. Za one malo starije imali smo radionicu na kojoj smo na robote koje su polaznici samostalno izradili u prethodnim radionicama koje smo održavali kroz ovu godinu dodavali  robotsku ruku koja nam će poslužiti za rješavanje kompleksnijih prepreka na poligonima za vožnju. Zadnja aktivnost koju smo danas proveli bilo je natjecanje u vožnji robota gdje  su naši polaznici pokazali zavidnu vještinu upravljanja robotom.

RK Ozalj i Tehno OZ zahvaljuju Gradu Ozlju na novčanoj potpori uz pomoć koje smo realizirali ovaj program i druge aktivnosti koje provodimo s ciljem podizanja razine tehničke pismenosti djece i mladeži našeg grada.

Zahvaljujemo svim posjetiteljima, polaznicima, volonterima i mentorima na doprinosu u realizaciji ovogodišnjih Elektrona….. pozdrav do sljedeće godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)